Kolekcija delovnih oblačil CIUDADES je zasnovana predvsem za uporabo na območjih s toplejšim podnebjem. Sestavljen je iz celotne ponudbe oblačil v širokem barvnem območju. Osnova kolekcije je linija delovnih oblačil iz lahkega materiala s težo 195 g / m2, sestavljena iz 65% poliestra, 35% bombaža.

Za celotno kolekcijo je značilna edinstvenost udobnega občutka, ki se ga ne boste želeli znebiti. Uporabljeni material in rez te kolekcije prav tako prispevata k udobnemu gibanju brez omejitev. Preprosto je zasnovan za vse.

Poleg tega kolekcija CIUDADES ponuja največjo spremenljivost v vseh proizvodnih linijah.

OSNOVNA serija

Za delovne jakne, pasu in lakirane hlače, kombinezone in kratke hlače je značilen preprost kroj. Domiselno oblikovan žepni dizajn je zavarovalni element celotne kolekcije.

V klasični zasnovi „ BASIC “ je kolekcija CIUDADES na voljo v sedmih privlačnih barvnih različicah:

REFLEX serija

Za večjo varnost in vidnost pri delu z oblačili CIUDADES je namenjena serija „ REFLEX “, ki temelji na kolekciji „ BASIC “ v smislu urejanja in barve in je dopolnjena z odsevnimi črtami na roka, rokavi in v pasu del delovne jakne.

Za hlače, hlače z lakom, kombinezonom in kratkimi hlačami so odsevne črte prišite na dnu hlač.

HI-VIS serija

„ II-VIS “ – najvišja serija zbirke CIUDADES, ki ustrezata varnostnim razredom 1 in 2 EN ISO 20471, je narejena iz lahkega materiala LUMICOTEX ®, tkanega v tkalnem tkanju 50 % bombaž in 50% poliester.

Visok delež bombaža zagotavlja potrebno zračnost, če se uporablja v toplejših območjih in delovnih operacijah. Poleg sestave materiala je dihanje in udobje podprto tudi z manjšo težo. Uporabljeno tkanje tkanja daje tkanini potrebno moč. Klasična barva v HI-VIS rumeni in HI-VIS oranžni barvi se podaljša z dvobarvno kombinacijo barv HI-VIS in temno modre barve.

Obsežno ponudbo kolekcije CIUDADES dopolnjujejo majice, polo majice s kratkimi in dolgimi rokavi, flis telovniki in jopiči, vključno s suknjiči iz mehkih lupin, ki barvno dopolnjujejo celotno kolekcijo delovnih oblačil CIUDADES.

LUMICOTEX ®

Mešanica 50% bombaža in 50% poliestra daje LUMICOTEX pomembno lastnost njegove dihanja pri delu v toplejših podnebnih območjih ali delovnem okolju.

Majhna teža materiala povečuje tudi udobje nošenja. Uporabljeno tkanje z loom daje tkanini potrebno trdnost. Klasična barva v HI-VIS rumeni in HI-VIS oranžni barvi se podaljša z dvobarvno kombinacijo barv HI-VIS in temno modre barve. Oblačila najvišje serije HI-VIS iz kolekcije CIUDADES ustrezajo varnostnim razredom 1 in 2 standarda EN ISO 20471.

Za kolekcijo CIUDADES je značilen rez RELAX:

  • rezan z rahlo spuščenim pasom
  • hlača je rahlo zožena od stegna do kolena
  • spodnji obod noge ustreza širini oboda na kolenu
  • primerno za vse vrste znakov