V kolekciji CRAMBE boste našli oblačila, ki jih boste cenili pri delu in prostem času v naravi. Zanj je značilno maskirno tiskanje v treh barvnih odtenkih ( siva, bež in zelena ), ki ni samo modno, ampak tudi praktično. Majhna teža oblačil pomeni, da ne ovira prostega gibanja, zahvaljujoč večjemu deležu poliestra pa so hlače in kratke hlače iz kolekcije CRAMBE trpežne in barvne.

Kolekcija CRAMBE je namenjena celoletnim obrabam. V hladnem vremenu bodo na voljo jopica s kapuco, suknjič z mehkimi školjkami in predvsem izolirana pilotska jakna. V kolekciji boste našli tudi lahek jopič CRAMBE z veliko praktičnimi žepi, ki bo našel široko paleto delovnih in prostočasnih dejavnosti ter hobijev. 

Kaj lahko najdete v zbirki CRAMBE?

V vseh barvah zbirka vsebuje:

 • Softshell jakna – moška softshell jakna s stojalom. Območje roke je ojačano z materialom OXFORD 600 D. Jakna ima dva stranska žepa in žep na prsih. Širino manšete za rokave je mogoče enostavno nastaviti z Velcro.
 • Hoodie – moška napol propagirajoča jopica s pritrditvijo na zadrgo, kapuco in velikim žepom kenguruja ter ojačanim območjem ramen. Elastične pletenine na rokavih in spodnji obod prispevajo k prijetnemu občutku ob nošenju.
 • Majica s kratkimi rokavi – moška majica iz 100% bombažnega pletena s tiskanim maskirnim vzorcem CRAMBE.
 • Hlače – moške hlače iz lahkega keperja, ki tehta 190 g / mimajo dva zadnja žepa, dva stranska žepa in dva večnamenska tovorna žepa stegen in sta ojačana v predelu kolena. Odlični so v privlačnem maskirnem tisku in se popolnoma prilegajo vsakemu liku zahvaljujoč rezu Relax.
 • Kratke hlače – moške kratke hlače iz lahkega keperja in teže 190 g / mimajo dva zadnja žepa, dva stranska žepa in dva večnamenska žepa iz karga. Šivani so v prilegajočem se rezu Relax in navdušijo s svojim maskirnim tiskom.

Kaj pa maskirna zasnova?

Poleg tega ima različica zelene kamuflaže naslednje izdelke:

 • Pilotna jakna – moška izolirana pilotska jakna z dvema stranskima žepoma in enim notranjim žepom za mobilni telefon. Za suknjič so značilne prožne pletenine na koncih rokavov.
 • Gnezdo – moški telovnik za prosti čas iz lahkega keperja, ki tehta 190 g / m2 je delno obložena z najlonsko mrežo. Telovnik z zadrgo ima enajst žepov, od tega dva na zadnji strani in enega na mobilnem telefonu.

Zakaj izbrati CRAMBE?

Kolekcija CRAMBE je idealna izbira za delovne in prosti čas skozi vse leto. Poleti bodo kratke hlače s praktičnimi žepi prišle v poštev, v hladnih dneh vas bo ogrela nepremočljiva in dihajoča softshell jakna, niti največji zmrzali vam ne bodo prišli v pilotski jakni. Za kolekcijo je značilen moden in praktičen maskirni vzorec v treh barvnih odtenkih: rjavi, zeleni in sivi.

A videz ni vse. Oblačila iz kolekcije imajo majhno težo in udoben kroj, tako da ne motijo gibanja. Oblikovalci so razmišljali tudi o praktičnih vidikih –, seveda obstajajo strateško postavljeni večnamenski žepi ali krepitev stresnih delov oblačil.

Kot dodaten asortiman lahko uporabite pleteni klobuk CRAMBE s podlogo v zelenem kamuflažnem odtenku ali posežete po izjemno priljubljenem pokrovčku DEEL z vgrajeno LED lučjo, ki je na voljo v vseh treh odtenkih v maskirnem vzorcu.  

POKAŽI

Celotna kolekcija CRAMBE je zasnovana v udobnem rezu RELAX. Kaj to pomeni?

 • rezan z rahlo spuščenim pasom
 • hlače se rahlo zožijo od stegna do kolena
 • spodnji obod noge ustreza širini oboda na kolenu
 • primerno za vse vrste znakov

OGLEJTE SI VSE LINIJE KOLEKCIJE CRAMBE