Nova kolekcija delovnih oblačil HANS je bila vključena v ponudbo na podlagi tržnih zahtev, da bi zadovoljili kupce pri sodelovanju na razpisih, za pridobitev večjih naročil, za povečanje konkurenčnosti.

Kolekcijska oblačila HANS s svojo materialno sestavo iz 100% bombaža znatno izboljšajo udoben občutek napornega celodnevnega dela. Nabor barvnih kombinacij, rezanih, opreme, kot je krepitev rok suknjiča in kolen na hlačah, kjer je možno tudi uporabo kolenskih žepov za vstavljanje kolenskih blazinic, in nenazadnje, s sestavo modela in širokim razponom velikosti bo zadostil skoraj vsem zahtevam kupcev.

Njihova dodana vrednost je tudi širok izbor dodatnega izbora varnostnih čevljev, rokavic ter zaščite oči in sluha. Paleta izdelkov iz kolekcije HANS bo kupcu zagotovila zadostno zaščito in udobje za delo tako v proizvodnih dvoranah kot na zunanjih zgradbah.

Zbirka vključuje:

  • Jakna: Moška bombažna delovna jakna s pritrditvijo na zadrgo, ki je prekrita z nogo. Jakna je opremljena z dvema prsnima in dvema večnamenskima stranskima žepoma na pasu. Na stresnih območjih orožja in komolcev je ojačan s trajnim materialom Oxford 600D.
  • Hlače: Moške bombažne delovne hlače s 6 večnamenskimi žepi. V kolenskih predelih so hlače ojačane z materialom Oxford 600D z možnostjo vstavljanja zaščitnih kolenskih blazinic in nastavitve dolžine hlač.
  • Hlače z laklemom: Moške delovne hlače z laklemom s 7 večnamenskimi žepi. Za hlače je značilno dvostransko pritrjevanje gumbov v pasu in ojačitev z materialom Oxford 600D v predelu kolena z možnostjo vstavljanja zaščitnih kolenskih blazinic in nastavitve dolžine hlač.

Za kolekcijo HANS je značilen rez STANDARD:

  • raven kroj z visokim pasom
  • hlača se vodi naravnost od stegna do spodnjega oboda
  • primerno za vse vrste znakov