Delovne hlače KEILOR so s svojo materialno sestavo, krojem in opremo zasnovane za uporabo v poklicnem delovnem okolju, vendar bodo njihove lastnosti cenili tudi obrtniki in samostojni podjetniki. Večja teža materiala z deležem prožnega elastana daje hlačam odlične lastnosti: udobne in prijetne za nošenje, trpežne in imajo dolgo življenjsko dobo. Dva stranska večnamenska žepa za sprostitev sta praktična ne le za shranjevanje delovnih pripomočkov in orodij. Zahvaljujoč ojačitvi stresnih delov in možnosti vstavitve ojačitev kolena so hlače primerne tudi za zahtevna delovna okolja.

To mini kolekcijo hlač KEILOR slogovno dopolnjujejo modeli jakne HUYER softsthell in puloverja BOYER. Oba modela se s svojo paleto odtenkov odlično ujemata z barvo delovnih hlač in hkrati širita možnosti njihove uporabe za prostočasne dejavnosti.

Kaj vsebuje zbirka KEILOR?

 • Hlače – moške hlače za pas z osmimi praktičnimi žepi, od katerih sta dva snemljiva in imata zanke in trakove za orodje. Ojačani predel kolen z možnostjo vstavitve ojačitev kolena. Hlače lahko podaljšate za do 5 cm.
 • Kratke hlače – moške udobne rezane delovne kratke hlače z osmimi praktičnimi žepi, od katerih sta dva snemljiva in imata zanke in trakove za orodje.

HUYER softshell jakna in pulover BOYER sta odlična za hlače KEILOR.

Elegantna moška jakna MUShell s pritrditvijo na zadrgo in kapuco je vodoodporna in dihajoča ter je primerna za delo in prosti čas. Ima dva stranska in en žep na prsih.

Moški pulover iz poudarjene pletenine BOYER bo primerno dopolnil hlače in kratke hlače KEILOR. Območje ramen in notranji del rokavov ojačan je z mehkim materialom iz oglja, zato lahko pulover uporabljate v službi in v prostem času. Ima dva stranska in en žep na prsih. Funkcionalnost puloverja je izboljšana z odsevnimi obrezki in koncem rokavov z odprtino na palec.

Zakaj izbrati kolekcijo KEILOR?

Obstaja več razlogov za izbiro zbirke KEILOR:

 • zahvaljujoč deležu elastana so hlače trpežne in udobne za celodnevno nošenje
 • veliko število praktičnih žepov, vključno z dvema snemljivima trakoma in zankami za orodje, bo zagotovilo, da boste imeli vedno vse, kar potrebujete pri roki
 • ojačitev kolena in mednožja podaljša življenjsko dobo hlač
 • hlače so s snemljivimi ščitniki za kolena primerne tudi za zahtevno delo pri klečanju
 • hlače in kratke hlače so na voljo v sedmih barvah

POKAŽI

Hlače in kratke hlače so zasnovane v rezu REGULAR. Za kaj je značilno?

 • rezan z zmanjšanim pasom
 • hlače se zožijo od stegna do kolena in spodnjega oboda
 • hlača ima stožčasto obliko
 • material z elastičnimi vlakni omogoča prosto gibanje in visoko udobje tudi pri ozkih nogah
 • zelo priljubljen kroj, ki ustreza skoraj vsem

OGLEJTE SI VSE LINIJE KOLEKCIJE KEILOR

Produkti iz linije Keilor

bež/črna
črna
kraljevsko modra/črna
+4
modra/črna
olivna/črna
rdeča/črna
siva/črna

DELOVNE HLAČE KEILOR

Na zalogi.

65.02 z DDV Min. količina:1
bež/črna
črna
kraljevsko modra/črna
+4
modra/črna
olivna/črna
rdeča/črna
siva/črna

DELOVNE KRATKE HLAČE KEILOR

Na zalogi.

48.95 z DDV Min. količina:1