Kolekcija MAX je naša najširša in najbolj znana kolekcija, ki združuje preprost dizajn, kakovostne materiale in udoben kroj Relax ( z izjemo linije MAX Winter, obdelane v standardnem ) kroju, ki je primeren za skoraj vse vrste znakov. Širok nabor barvnih različic ponuja rešitve za številne končne stranke.

Skupaj sedem vrstic kolekcije MAX bo izpolnjevalo vse zahteve za delovna oblačila od najosnovnejših do najzahtevnejših rešitev za oblačila visoke vidnosti. Ker gre za veliko družino oblačil, se posamezne linije med seboj kombinirajo in se bodo vedno ujemale. MAX delovna oblačila v ženskem slogu odlično dopolnjujejo in podpirajo kolekcijo oblačil za prosti čas YOWIE s svojimi barvnimi kombinacijami.

Posamezne vrstice zbirke MAX

MAX NEO

Oblačila iz linije NEO so 100% bombaž, predelana v kroju Relax. Teža oblačil je 260 g / m2. Za osnovno kolekcijo MAX niso značilni odsevni elementi ali črte. MAX NEO oblačila so na voljo v 7 moških in 4 ženskih barvnih različicah.

MAX NEO REFLEX

Linija, ki je narejena iz istih materialov kot osnovna kolekcija MAX NEO. Poleg tega je opremljen s šivanimi odsevnimi črtami na rokavih suknjiča in hlačnimi hlačami širine 5 cm. MAX NEO REFLEX oblačila so na voljo v 6 moških in 1 ženski barvni različici.

MAX POLETJE

Linija MAX SUMMER je spet narejena iz 100% bombažnega materiala. V primerjavi z drugimi črtami je za snov značilna manjša teža – 220 g / m2. Zato je ta linija primerna za uporabo v toplih poletnih dneh. Oblačila so narejena brez odsevnih elementov ali trakov. Nato lahko izbirate med 7 barvnimi različicami za moške in 4 ženske.

MAX ZIMA

Zahvaljujoč izolaciji so oblačila MAX WINTER namenjena delu pri nižjih temperaturah. Za 100% bombažna delovna oblačila je značilen standardni kroj. Za večjo varnost dela na prostem z zmanjšano vidljivostjo so rokavi delovnih jopičev in hlačnih hlač spet opremljeni s šivanimi, 5 cm širokimi odsevnimi črtami. Izbirate lahko med tremi barvnimi različicami moških.

MAX VIVO

Linijska oblačila MAX VIVO so narejena iz kombinacije dveh materialov – poliestra ( 65% ) in bombaža ( 35% ). Oblačila so ojačana na stresnih mestih s trpežnim materialom Oxford 600D. Linija MAX VIVO je opremljena z odsevnimi elementi na rokavih in žepih. Na voljo je v barvni različici za 2 moška in 1 žensko barvo.

MAX VIVO REFLEX

Za linijo MAX VIVO REFLEX so značilne enake prednosti kot kolekcija MAX VIVO. Poleg tega je opremljen s šivanimi odsevnimi črtami na hlačah hlač, rokavih in 5 cm širokim suknjičem okoli pasu. Ta vrstica je na voljo samo v dveh barvnih različicah moških.

MAX VIVO HV

Za razliko od prejšnjih vrstic je linija MAX VIVO HV izdelana iz odsevne snovi HI-VIS, ki izpolnjuje zahteve EN ISO 20471 – Opozorilna oblačila visoke vidnosti za profesionalno uporabo. Odsevne, tiskane črte, nameščene na rokavih, v pasu suknjiča in stiskalnice za hlače so široke 7 cm, odl. 7,5 cm. Za linijo je značilna okrepitev Oxford 600D na stresnih mestih. Nato je na voljo v dveh moških barvnih različicah, rumeni in oranžni.   

Zbirka vključuje:

 • Poletne in zimske jakne
 • Brezrokavniki
 • Hlače za pas
 • Hlače z laklemom
 • Kratke hlače

Različice ženskih oblačil se ujemajo z kolekcijo oblačil za prosti čas YOWIE.

Za linijo MAX WINTER je značilen rez STANDARD:

 • raven rez z visokim pasem
 • hlača se vodi naravnost od stegna do spodnjega oboda
 • primerno za vse vrste znakov

Druge vrstice kolekcije MAX so narejene v rezu RELAX

 • rezan z rahlo spuščenim pasom
 • hlača je rahlo zožena od stegna do kolena
 • spodnji obod noge ustreza širini oboda na kolenu
 • primerno za vse vrste znakov